FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

/Files/images/20161223_151532.jpg /Files/images/20161223_142533.jpg

Минуло вже більше 30 років від дня страшної катастрофи, яка мала негативні наслідки не лише для України, але й для світу, - аварії на ЧЕАС. На жаль, тих людей, які жертвуючи своїм здоров’ям та життям взяли участь у ліквідації аварії, з кожним роком все меншає – вік та отриманні захворювання даються взнаки.

15 лютого в Україні відзначають День ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. З метою вшанування героїв – ліквідаторів та поглиблення знань школярів про причини і наслідки цієї катастрофи у школі відбулася зустріч учнів 7 класів з полковником внутрішньої служби, безпосереднім учасником ліквідації катастрофи на ЧАЕС з перших її днів Зіновієм Йосиповичем Бицьким. Організатор заходу – класний керівник 7-Б класу Кропельницька Тетяна Іванівна.

Усі присутні переглянули документальний фільм про причини та наслідки аварії. З особливим зацікавленням учні сприйняли розповідь Зіновія Йосиповича про події 30-річної давності, про мужність та самопожертву ліквідаторів. Захід закінчився словами щирої вдячності Зіновію Йосиповичу, побажаннями міцного здоров’я та довгих років життя.

Кiлькiсть переглядiв: 211